Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی سهند گفت: بررسی مبانی هوش مصنوعی در ابعاد مهندسی، علوم زیستی، شناختی و مبانی علوم انسانی از موضوعات اصلی نشست سراسری نهادهای نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها است.

حجت‌الاسلام رحیم شاهدی روز سه‌شنبه، ۱۴ تیرماه، در افتتاحیه نشست سراسری نهادهای نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها اظهار کرد: امروز اولین جلسه از سلسله نشست‌ها و جلسات تخصصی کارگروه علمی و فلسفه دین و کلام جدید دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رسالت دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و عوامل و مسئولین نهاد در جهت پیگیری مطالبات منویات رهبر معظم انقلاب و آرمان‌های انقلاب اسلامی است که مسئولین دفاتر نهاد به لحاظ نیاز داشتن به تسلط و به روز بودن در موضوعات علمی و تخصصی در این جلسات حضور دارند.

وی افزود: این جلسه باحضور اساتید توانمند کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی سهند برگزار شده و دو موضوع لیبرال دموکراسی و بررسی و نقد آن و بررسی مبانی بنیادی هوش مصنوعی بررسی می‌شود که از مسائل مهم جامعه علمی در تراز جهانی است و موضوع جدیدی است که در دنیا رواج یافته و در کشور ما هم کارهای خوبی شروع شده و دفاتر نهاد هم باید آشنایی لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام شاهدی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی ابعاد مختلفی دارد و در هر فنی و موضوعات و ابعاد مهندسی، علوم زیستی، شناختی و مبانی علوم انسانی هم نقش چشمگیری دارد که بررسی شده و مبانی بنیادی آن ارائه خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: مسئولین دفاتر در سلسله کارگروه‌های مختلفی عضویت دارند و عزیزان فعال و مسئولین دفاتر نهاد در این کارگروه‌ها ثبت نام کرده‌اند و هر مسئول برای اعضای گروه خود نشستی را برگزار می‌کند و اکنون ۴۰ نفر از مسئولین دفاتر نهاد دانشگاه‌های علوم پزشکی، وزارت علوم و دانشگاه‌های آزاد در این جلسه هستند.

ارتباط تنگاتنگی میان نهاد رهبری و ریاست دانشگاه صنعتی سهند وجود دارد 

اسماعیل فاتحی فر، رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز اظهار کرد: باتوجه به اینکه نشست سراسری نهادهای نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها در دانشگاه صنعتی سهند برگزار می‌شود، تلاش خواهیم کرد تا برنامه‌های نهاد به خوبی پیش روند.

وی ادامه داد: نقطه قوت دانشگاه صنعتی سهند، ارتباط تنگاتنگ دفتر نهاد رهبری و ریاست دانشگاه بوده که سبب پیشرفت کارهای فرهنگی شده است و تعامل میان این نهادها، در  دانشگاه فضایی مناسبی را ایجاد کرده و اثرات موثری هم داشته است که با این درایت معاونت فرهنگی و رئیس دفتر نهاد می‌توان کارهای فرهنگی را به خوبی پیش برد.

وی افزود: امسال بودجه‌ی فرهنگ دانشگاه‌ها هم تقویت شده است و ما نیاز مبرم به فعالیت‌های فرهنگی داریم که با  همفکری می‌توان کارهای موثری را انجام داد چراکه یکی از نیازهای کشور، وارد شدن دفاتر نهاد به حل مسائل دانشجویان است.

فاتحی فر خاطرنشان کرد: در بحث علوم جدید و مباحث جدید علمی، با موضوعات مختلفی در دانشگاه‌ها با موضوعات مختلفی برخورد می‌کنیم که سوالات دانشجویان در مورد موضوعات مختلفی بوده و شبهه‌هایی را هم ایجاد کرده است که نمی‌توان به راحتی هم پاسخ داد و به افراد متخصصی نیاز دارد تا با منطق پاسخ دهند.

وی یادآور شد: این دوره به افزایش دانش افزایی در مسئولین نهادها و یاد گرفتن آنها کمک می‌کند و مباحث بین رشته‌ای هم وجود دارد که باید یاد گرفت؛ امیدوارم استفاده مناسبی از این جلسات داشته باشید و با آرامش در جلسات شرکت داشته کنید. 

به گزارش ایسنا، نشست سراسری نهادهای نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی سهند از روز سه‌شنبه، ۱۴ تیر ماه الی جمعه ۱۷ تیرماه در تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دانشگاه صنعتی سهند مسئولین دفاتر نهاد رهبری دفاتر نهاد هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های دانشگاهی تاکید کرد و گفت: از مهر ماه موضوعات هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی دانشگاه اجرایی خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.


وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.


رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.


وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.


رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.


وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.


رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آن‌ها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.


وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.


رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

دیگر خبرها

  • دیدار اعضای جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با خانواده شهید والامقام
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه