Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور آشنایی دانش آموزان منطقه با رشته‌های علوم پایه و رشته‌های فنی-مهندسی موجود در دانشگاه‌ها خانه علوم پایه در دانشگاه صنعتی سهند ایجاد شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، به منظور آشنایی دانش آموزان منطقه با رشته‌های علوم پایه و رشته‌های فنی-مهندسی موجود در دانشگاه‌ها و انتخاب آگاهانه رشته‌های دانشگاهی، خانه علوم پایه در دانشگاه صنعتی سهند ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




فاتحی‌فر، سرپرست دانشگاه صنعتی سهند هدف از ایجاد خانه علوم پایه در این دانشگاه را ترویج علوم پایه موجود در دانشگاه و ارتقاء سطح دانش آموزان در انتخاب رشته‌های موجود عنوان کرد و افزود: مراجعه دانش آموزان منطقه به محیط دانشگاه و آشنا شدن آن‌ها با فعالیت‌های علمی علوم پایه، موجب ایجاد انگیزه در آن‌ها شده و علاوه بر شناسایی استعداد ها، منجر به شکوفایی و رشد آن‌ها در رشته‌های مورد نظر خواهد شد.


فیروزی، فرماندار شهرستان اسکو هم به جمعیت ۳۰ هزار نفری دانش آموزان این شهرستان اشاره کرد و گفت: بواسطه استقرار مساکن مهر و اقدام نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند، سالانه بطور متوسط ۲ هزار نفر بر جمعیت دانش آموزی شهرستان اسکو افزوده می‌شود و این ظرفیت فرصت مناسبی برای برنامه ریزی برای جذب و تربیت نیروی متخصص و مورد نیاز جامعه در دانشگاه‌ها است.


فیروزی گفت: متاسفانه تنها حدود ۳ درصد از تعداد دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند بومی این منطقه بوده که امید است با ایجاد خانه علوم پایه این مشکل برطرف شده و نیاز علمی و نیروی متخصص کشور برطرف شود.


شایان ذکر است، خانه علوم پایه در مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی سهند ایجاد شده و در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز نوآوری دانشگاه سهند صنعتی وزارت علوم دانشگاه صنعتی سهند خانه علوم پایه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه